Spenard Farmer's Market

"That Down-Home Funky Feeling of Belonging!" -AK on the GO
The 2015 Spenard Farmers Market is every Saturday, from May 16th through September 26, under the windmill in Spenard, Alaska at W. 26th and Spenard Road. The market hours are from 9-2.

Sunday, April 24, 2011

Get your 2011 Market Poster HERE!


The new 2011 Spenard Farmers Market poster is here and ready to be downloaded. Put this poster up to bring people down to the market this summer to buy fresh Alaskan veggies, seafood, meats, jams, honey and amazing art from fellow Alaskans.

2 comments:

  1. I love it! I want one for me to post in my store. Who's the artist?

    ReplyDelete
  2. Sài Gòn thành phố nhộn nhịp, cuộc sống diễn ra nhanh chóng một ngày trôi qua thật nhanh thế có khi nào bạn tự thưởng cho mình một không gian quán cafe yên tính tại nơi ồn ào tấp nập này chưa? Nếu bạn có ý định ấy thì chúng tôi khuyên bận không nên bỏ qua quán cafe quận 3 đẹp chúng tôi chắc rằng đây sẽ là một trong những địa điểm giúp ạn thư giãn tuyệt vời nhất. Một ly cafe một cuốn tạp chí nge một bản nhạc hòa mình vào thiên nhiên là một trong những sự lựa chọn nhiều nhất của chúng ta. Cho nên để tìm được cafe dep saigon không mấy khó khăn. Nếu bạn có nhu cầu hãy ghé quá cafe casanova để thư giản, thưởng thức những ly cafe nhé!

    ReplyDelete